Tässä on Dome, Kamunkorven Juppihippipunkkari. Dome etsii uutta kotia, sillä kemiat perheen vanhemman uroskoiran kanssa eivät ole kohdanneet toivotulla tavalla. Dome on hyvin peruskoulutettu ja sen kanssa on aloitettu agility tosimielessä. Domessa on potentiaalia moneen lajiin ja haussa onkin ehdottomasti harrastava koti. Ikää tulee kesällä mittariin yksi vuosi, joten mies on vielä ihan kakara. Lisätietoja Domesta minulta, 040 7393929/Eija tai [email protected].


Dome pelästytti omistajansa pahanpäiväisesti tällä viikolla. Se lähti metsässä aivan vierestä lähteneen hirven perään ja katosi. Fiksu jätkä kuitenkin osasi palata monien kilometrien päästä lähes vieraalta metsäalueelta kotiinsa ylittäen mm. kehä kakkosen. Karkureissu kesti vuorokauden ja paljon oli kyllä varjelusta mukana. Dome on siis myös riistaviettinen :D Normaalisti se on vapaana ollessaan tottelevainen ja kuuliainen, mutta tälläisessä ääritilanteessa hyvinkin rodunomaista käytöstä :)
 


Tässä on Domen veli Ukko (K. Julma-Jussi). Kerrankin oli sormi kameran liipasimella oikeaan aikaan tämän herran kohdalla :D


Ukko



Ukko ja siskonsa Helga (K. Juhannusruusu), kuvat Ukon perheeltä :)


Kaunis Helga. Niin mummunsa näköinen!
 


Terveisiä Norjasta, jossa mahtavissa maisemissa asuvat äiti ja tytär, Ilona ja Liina. Liina vasemmalla, Ilona oikealla :)
 

Huomenna kokonaisen vuoden täyttävät L-pennut. Onnea hieman etukäteen Lilli, Lempi, Lyyli ja Napoleon! Savolaistuneesta Lyylistä sain tuoreita kuvia juuri tällä viikolla ja niin on äitinsä näköinen tyttö siitä(kin) kasvanut :)


 


Lyylikin liikkuu reippaalla askelluksella :)


Tässä kuvassa Napoleon kevätriemuissa :D Ei muuten ole tästäkään lumitilanteesta kuin 8 viikkoa, ei muuten uskoisi näin äkkiseltään.

Lempistä saammekin varmasti kuvia ensi perjantaina, kun toivottavasti näemme :)