Meillä oli viikko sitten sunnuntaina Kamunkorven kasvattitapaaminen yhdessä Ulvomäen porukan kanssa. Paikalle oli saapunut ilahduttava määrä tuttuja koiria omistajineen. Oli mukavaa nähdä teitä kaikkia! Ohjelmassa oli yhdessäoloa ja jo perinteeksi muodostunut makkaransyöntikilpailu koirille :) Kuviakin tuli räpsittyä, tosin vähän huonolla menestyksellä, kun ei ehtinyt siihen kauheesti paneutuun.


Kamunkorven P-pennut. Vasemmalta Pete, Ulpu, Luna ja Bambu. Kuten ehkä huomaa, kuvaa on manipuloitu :)


Kamunkorven Hertsikka "Hena". Henaa oli ihana nähdä vuosien jälkeen!


Elva, Kamunkorven Kapakkaruusu venyttää :)

Osa koirista ei eksynyt mun kameraan ollenkaan, mutta korjataan tilanne seuraavalla kerralla :) Kiitos Hena, Tyyne, Teukka, Ossi, Elva, Pete, Ulpu, Luna, Bambu, Nuppu ja Liina kivasta päivästä!


Tässä vielä makkaransyöntikisan pentusarjan voittajat. Oikealta ykkönen Ulpu, kakkonen Armi ja kolmonen Pete.


Ja aikuisten sarjan voittaja Aimo.

Loppuihin kuviin voit tutustua täällä.

Tapaamisen jälkeen suuntasimme vielä innokkaimman porukan kanssa luolatreeneihin Ikaalisiin, josta tulikin meikäläiselle aika reissu. Otin nimittäin matkalla yhteen hirven kanssa, josta seurauksena auto lunastukseen ja meistä jalkamiehiä. Onneksi neljä ihmistä ja kaksi koiraa selvisivät pienillä vaurioilla verrattuna hirveen ja autoon :( Kiitos Kaleville kyydistä! Onneksi edes luolatreenit menivät lupaavasti...

Viime keskiviikkona Kamunkorven Teuvo Tursas oli luolakokeessa B 42 tuloksen verran.


Seuraavaksi Teukalla on vuorossa A-koe.

 

Eilen meille tuli myös ylläripentuja :) Nekku synnytti kaksi poikaa ja kolme tyttöä. Ylläripennuiksi nimitin nämä rakkauden hedelmät siksi, että ensiksikin saatiin jännittää, tuottiko astutus tulosta. Nekulla lievästi ilmaistuna särki päätä astutushommissa, mutta onneksi charmantti sulhanen jaksoi pehmitellä morsiantaan riittävän kauan. Nekku todettiin tiineeksi ja eläinlääkäri löysi ultrassa kolme pentua. Kun tiineysvuorokausia oli takana 58, Nekku päätti pyöräyttää viisi potraa pentua. Vielä sunnuntaiaamuna taisin sanoa puhelimessa, että tän koiran vauhdista ja ruokahalusta päätellen meillä ei synnytetä moneen päivään. Ja siitä kymmenen tunnin kuluttua ekat pennut olivat jo laatikossa :D Eli kun tilataan, niin Nekku toimittaa :DD

Pennuista lisää täällä. Päivitän sivua kunhan ehdin. Kaikilla pennuilla on tricolormaski ja muutenkin ne ovat todella samannäköisiä keskenään. Onneksi sentään pienet täplät kropassa osalla, että jostain ne erotan. Tässä muutama hätäseen räpsäisty kuva, näidenkin ottamisen jälkeen mammakoira näytti siltä, että nää on muuten _mun_ pennut. Eli jatkan kuvaamista loppuviikosta ja annan perheen nyt olla rauhassa :)