Nyt on koettu saksanseisojaporukan vuoden kohokohta Junkkari. Melkonen kokemus, eikä valitettavasti kaikilta osin ihan positiivinen. Tutuksi tulivat niin Peräseinäjoen ja Seinäjoen päivystävät eläinlääkärit ja kiitos sille naislääkärille, joka meidät ehti Lapualla ottamaan vastaan ja parsimaan edes johonkin kuosiin Rohmun silpoutuneen jalan. Syksyn metsästyskausi loppui lyhyeen koiran osalta ja toivotaan, että saadaan koivesta vielä joskus jalka. Älkää pliis rikkoko lasipulloja maahan, siitä saattaa tulla todella ikävää jälkeä! Yllättävänkin ikävää :(

Junkkari itsessään oli hieno kokemus. Hienosti järjestetty iso tapahtuma, jossa näki jos jonkinlaista koiraa ja omistajaa :) Lauantaina ehdimme Rohmun kanssa suorittamaan ekan kaer-kokeemme. Meidän porukassa oli seitsemän koiraa, kolme lk seisojaa, kaksi bretonia ja kaksi weimarinseisojaa. Huono säkä siinä mielessä, että lintuja ei juuri näkynyt, vain yksi koira meidän porukasta sai riistatyön ja oli ainoa koira, joka sai tuloksen. Rohmulle siis Nuo0, pisteitä 26. Haku olisi saanut olla laajempaa, siitä pisteitä 1, riistatyö jäi siis nollille ja nouto meni ihan hyvin, pisteitä 3. Vesityöstä oli jo plakkarissa nelonen ja näillä siis yhteensä 26. Tuomarin sanoin koira tarvii vielä aikaa ja sehän me tiedettiinkin. Väliin näytettiin lupaavampiakin otteita, joten kyllä siitä hyvä tulee.

Sunnuntain ulkomuotokatselmus jäi meidän osalta väliin, harmittavasti! Sain kuitenkin kunnian esittää Rohmun kauniita siskoja ja niillä menikin upeasti! Kolme siskoista pääsi loppukehään ja kaksi muutakin arvosteltiin ihan kivoin arvosanoin. Rina-sisko pääsi loppukehässä kahdeksan parhaan joukkoon. Melkoisen hienosti, kun lk seisojia oli yhteensä 122 (joista ehkä puolet narttuja?). Rohmun jalkaa lukuunottamatta hieno viikonloppu. Mukavia ihmisiä ja mukavia koiria!

Lunasta tuli virallisesti käyttövalio reilu viikko sitten, kun kävimme suorittamassa luonnonluolan tarkistuksen sukulointireissun yhteydessä Kokemäellä. Kiitos Anna yhteistyöstä :) On se vaan hieno juttu!

Sain päivitettyä kotisivutkin pikkuhiljaa ajantasalle, eli L- ja J-pentueille oma sivu sekä Lillille ja Helgalle omat sivut koiramme-sivulle.

Ens viikonloppuna onkin taas vaihteeksi koirapainotteista ohjelmaa, sillä lauantaina matkataan Tuulokseen ryhmänäyttelyyn ja sunnuntaina Erkkariin!