Meillä ollaan vietetty ihanaa kesää! Ei keleissä valittamista :)

N-pentueen treffejä vietettiin muutama viikko sitten Nupun, Liinan, Ilonan, Arskan ja Jaskan kanssa. Koko perhe koolla siis :D


Liina pelaa palloa iskän kanssa


Nuppu


Nuppu edelleen, pysähtyikin hetkeksi :)


Namitauko

 

Kylässä on pyörähtänyt myös Elva ja Aimo:


Elva palloilee


Meillä vaan on niiiiin kuuma!

 

Luna oli meillä hoidossa muutaman päivän Annan ja Sepon reissun ajan ja tarkoitus oli ottaa edustuskuvia pirpanasta. No, vietettiin aikaa mökillä niin, että Luna oli lähes koko reissun ajan märkä ja järvessä :D Ihan mahdoton vesipeto tää viiden kuukauden ikäinen typykkä. Ei sit tullut otettua. Mutta ehkäpä parin viikon päästä, kun treffataan porukalla P-pentujen kanssa.

Luna kävi veikeilemässä itsensä roppipennuksi (ainoa rotunsa edustaja :D ) Riihimäellä viikko sitten. Arvostelussa tuomari totesi Lunan veikeäksi tapaukseksi. Yhden kuvan Lunasta rusetteineen lainasin Annan blogista :)

 

Meillä koirat ovat viettäneet kesää uimalla ja auringosta nauttimalla :) Krista huvitti itseään haukkaamalla rupisammakkoa... Aika hurjan reaktion se aiheutti suuhun, useamman tunnin koiran suu vaahtosi ja kuolaa tuli kuin raivotautiselta dobermannilta. Onneksi kuitenkin selvittiin vähällä, kun kuulemma rupikonnan mälvääminen voi aiheuttaa pahojakin limakalvovaurioita suuhun.

Ai niin, viime viikonloppuna meille muutti tälläinen:


Lyhytkarvainen saksanseisoja Rohmu, Karpaleton Rohmu. Saas nähä mimmonen lintukoira Rohmusta tulee. On se ainakin nyt niin ihana. Pitkään haaveiltu, mutta ihan täysin heräteostos :D

 

Ja lopuksi erittäin ikäviä uutisia. Ystävieni koira, Kamunkorven T-pentujen isä Lalli (Ulvomäen Lalli) menehtyi äkillisesti viime sunnuntaina. Hieno koira jätti kyllä suuren aukon Tikanmäkeen ja monien sydämiin. Lalli oli yksi parhaista.