Vuosi vaihtui taas. Vuodenvaihde meni täällä landella melko rauhallisissa merkeissä, eikä meidän ainoa rakettikammoinen Laku ollut millänsäkään. Lakulla rauhoittuu vuodenvaihteet vuosi toisensa jälkeen kun viiden vuoden takaiset huonot kokemukset näemmä painuvat unholaan.

Heti uuden vuoden ensimmäisenä päivänä saimme tosi surullisia uutisia. Saksalainen tuontipoikamme Erkki oli jäänyt junan alle :(


 

Osanottoni Erkin perheelle, jossa se sai elää rakastettuna perheenjäsenenä.

 

Onneksi viikko jatkui hieman pirteämmissä merkeissä. Saimme kylään Lempin (Kamunkorven Leiskuva Lempi). Lempi sai painia Rohmun kanssa ja menoa todellakin riitti.

Seuraavana päivänä tein jotain ihan poikkeuksellista. Menin elämäni ekaa kertaa koirapuistoon :D Siellä treffasimme Rohmun kanssa jälleen Lempin sekä Lempin äidin Nekun ja aussi Korpun. Olihan kokemus :D Ei vaan, kivaa oli. Samalla reissulla mulle selvisi, että vaikka kaksi koiraa alkaisikin tappelemaan, riittää että koirat nostetaan erilleen. Ketään ei siis tarvinnut hapettaa tai muutenkaan irroitella (sarkasmia).

Samoihin aikoihin koin toisen suuren asian koiranomistajani saralla. Yllätin Kamun ja Kristan nukkumasta samalla pedillä vieretysten! Tätä ei ole tapahtunut koskaan ennen yhdeksän vuoden aikana. Ensimmäinen ajatus kieltämättä oli, että onkohan jompi kumpi niistä kipeä?

Viikonloppu kului meiltä ja ilmeisen monelta muultakin koiramaisissa touhuissa. Kamunkorven kakaroita nähtiin mm. mätsärissä, pentunäyttelyssä ja agilitykisoissa. Perjantaina oltiin mätsärissä Ukon kanssa. Olikin ihan jättimätsäri, kun pentuja oli 78 ja pieniä aikuisia yli 90. Ukko toimi kehässä kuin kone, eli tullut sukuunsa :D Aikuisissa kehässä pyöri Mauno, joka onkin kasvattanut kunnon talvipehkon. Koskas Merja tuutte kynittäväksi?


Ukko (K. Julma-Jussi)

Lauantaina pentunäyttelyssä oli Napoleon (K. Laiska Lassi)

Ja sunnuntaina agilitykisoissa starttasi Turo (K.Harrikka). Turolle kaksi hyllyä, mutta lupaava alku. Samoissa kisoissa kävin katselemassa myös kolmosluokan menoa, kun en pitkään aikaan ole ollut katsomassa. Olihan se kiva nähdä J-pentujen isää Kleniäkin radalla, kun viimeksi olen sen livenä nähnyt ehkä ykkösluokassa...

Lähitulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu muutama näyttelykäynti. Muutaman viikon kuluttua lähdemme Turkuun ja helmikuun alussa ainakin Lohjalle pentunäyttelyyn. Turkuun mun piti lähteä ainoastaan Rohmun kanssa, mutta sattumalta huomasin niinkin yllättävän seikan, että seisojien lisäksi sama tuomari arvostelee parsonit samassa näyttelyssä, joten ilmoitin sitten Kristankin vetskuileen. Taitaa tulla pitkä päivä, kun sekä parsoneita että seisojia on melkoisen paljon :) Lohjan pentunäyttelyyn tuleekin sitten viisi meikäläistä, joten kiva nähdä siellä isommalla porukalla!

Loppuun vielä muutama sähköpostiin pudonnut kuva:


Helmin (K.Hienohelma) joululelu


Jekku (K. Muskotti-Masi)