Mun kotisivujen päivitykset hipoo jo nolouden huippua, mutta mä oon hukannut salasanat ja uudet sivutkin on suunnitteilla. Kunpa vaan olis aikaa ne joskus toteuttaa.

Muutamia mukavia tuloksia saatiin lokakuun aikana. Olimme 25.10. Arskan kanssa Nakkilassa LUT-kokeessa ja Arskalle hienosti A49. Nyt uupuu enää luonnonluolan tarkastus, niin saadaan pojasta käyttövalio. Arska kävi taannoin myös silmätarkastuksessa ja edelleen kaikki ok.

Parsoneiden erikoisnäyttely järjestettiin Porvoossa 19.10. Mä olin paikalla ihan vaan turistimeiningillä (tai no en nyt ihan sentään, töissähän mä siellä koko päivän...) ilman koiria. Mut aina voi hehkuttaa toisten menestyksellä. Kamun tytär ja Nekun sisko Lulu vetäs ihan ihan kivat ruusukkeet ja pokaalit mukaansa ollen 80 nartun joukossa PN-2, sert, jun-VSP. Kamun toinen tytär Ilo oli pentuporukassa isompien pentujen kolmas. Sepin likka Nyyti voitti isommat pennut ja oli PNP-2. Että ihan kivasti nuoriso-osastolla. Nekkuliinin kanssa suuntaamme ekaan näyttelyyn Jyväskylään parin viikon päästä, vähän jo jänskättää:)

T-pentujen isä Lalli kävi testauttamassa upean luonteensa ja tuomaritkin olivat samaa mieltä. Yhteispisteet +214. Lallin poika Teukka on päässyt jo tositoimiin jäljestysurallaan hyvin tuloksin. Tuloshehkutukset omien osalta on vähän vähissä kun meillä vaan maataan sohvalla.

Jahtikausi on alkanut, ainakin Kristan hirvikoiranmetsästys ja Lakun supikoiran metsästys. Huoh, taas se aika vuodesta kun edes iltapissalle ei voi ilman hihnaa Lakua päästää kun se löytyy jostain 10 kilsan päästä. Onkohan meijän koirankoulutustaidoissa jotain paikattavaa?!? No ei tulis mieleenkään. (Tuntemattomille tiedoksi, että Laku on niin pellossa kasvanut, että alkeellisimmatkin käytöstavat, kuten luoksetulo ovat hieman puutteellisia). Ja tosta Kristan hirvikoiranmetsästyksestä ei varmaan tarvi sen enempää kertoa. Meidän hirviseuran yks ajo alkaa meidän pihasta ja Krista on ymmärtäny koko hirvenmetsästyksen niiiin väärin. Että se hirvikoira pitäs pysäyttää... No tällästä täällä maalla :D

Lopuks vielä muutama huippuotos Nekusta, kuvat Milja Antikainen.

2041891.jpg

2041892.jpg

2041893.jpg