Huhheijaa. Pikkuhiljaa alkaa penturumba meillä rauhoittumaan. Kesä on ollut ihanan antoisa, mutta myös rankka. Olen saanut tutustua mukaviin uusiin ihmisiin ja muutamiin vanhoihinkin paremmin :) Yhdeksän pennun hoitaminen on ollut välillä hermoja raastavaa, mutta pääasiassa kivaa. Kiitos Suomen kauniin kesän ja ison pihan. Nyt tuntuu, että takki on tyhjä. Iso kiitos myös Nekun omistajalle Krisselle sekä Elvan omistajille Matleenalle ja Mikolle yhteistyöstä!

Elokuun alkupuolella ensimmäisenä pennuista lähti Lassi Tammisen perheen kaveriksi Lahteen ja heti seuraavana päivänä Lempi Parkkisten koiraksi Espooseen. Seuraavaksi oli Lyylin vuoro muuttaa Sannan perheeseen Tytti-parsonin kaveriksi ja Ukon isänsä luo Tiinan ja Villen hoiviin. Tämän jälkeen saimmekin viettää vielä viikon viisikon kanssa, ennenkuin Dome muutti Kirstille Junnu-parsonin kaveriksi. Seuraavana päivänä Helga matkasi Tornioon asti Kantolan perheeseen ja Jukuripää Helsinkiin Järvialhon perheeseen. Kotona on vielä Lissu ja Einari, joille molemmille on mahdollisesti oma koti jo olemassa.

Onnea kaikille pennuille matkaan ja laitelkaahan kuvia ja kuulumisia :)

Loppuun vielä yksi tulos keskiviikon luolakokeesta, jossa Luna, Kamunkorven Peppi-Lotta sai B40 tuloksen. Eli se olis sit A-kokeen vuoro! Pisteitä pudotti se, että kokeen alussa Luna kadotti riistan ja joutui etsimään sitä melko kauan. Riistatyöskentely oli hyvää ja koira pysyi koko kokeen loppuajan riistalla eikä lähtenyt missään vaiheessa haahuilemaan putkeen (mitä vähän pelkäsin). Tämä oli Lunan kolmas kerta putkessa ketun kanssa, joten siihen nähden hyvä suoritus, kun alla jo kaksi B-tulosta :)