Eilen matkasimme Lohjalle pentunäyttelyyn, jonne oli ilmoitettu viisi meikäläistä. Aamulla kävin hakemassa Lillin kaveriltani ja Tampereelta noukittiin vielä Ukko ja Tiina kyytin. Lohjalla odottikin sitten Napoleon, Dome ja Lempi. Lillihän ei ole koskaan ollut pentutapaamista lukuunottamatta missään koiratapahtumassa, eikä oikeastaan juuri muutenkaan ihmisten ilmoilla. Teki ainakin sille hyvää tää reissu :D

Isoissa pentupojissa esiintyivät peräperää Ukko (K. Julma-Jussi), Dome (K. Juppihippipunkkari) ja Napoleon (K. Laiska Lassi). Tunteet veljesten välillä kuumenivat hieman ennen kehää ja vähän jo jännittikin etukäteen, että miten päästään kehässä etenemään sulassa sovussa. Kehä oli nimittäin tosi pieni. Yllättävän hyvin se meni ja ihan hiljaa oltiin viime metreille asti. Itse esitin Ukkoa ja Ukko esiintyi varsin kehityskelpoisesti, mitän nyt vähän malttamattomuutta oli ilmassa :D Ukko oli ykkönen ja sai KP:n, Dome oli kakkonen, sai myöskin KP:n ja tuomari kehaisi tykkäävänsä sen tyypistä eniten, mutta tänään kuulemma Ukko käyttäytyi itsensä ykköseksi :) Napoleon koikkelehti kolmanneksi. Hieman oli askellajit hakusessa, mutta muuten niin ihanan avoin ja riemumielinen esiintyminen! Tää jätkä ei kyllä jätä ketään kylmäksi :D

Urospentujen voiton vei pikkupennuissa esiintynyt saksalaiskomistus, joka oli kyllä voittonsa ansainnut. Oikein kaunis poika!

Tyttöjen kehään jouduin repäsemään Lillin (K. Laiha Lissu) boksistaan hieman hätäseen ja alku menikin ihmetellessä. Pöydällä se mielisteli tuomaria ja oli vähän ihmeissään kuviosta. Hienosti se kuitenkin petrasi esiintymistään ja loppu meni jo mangustia leikkiessä, kun näyttelyhihna oli niin mielenkiintoinen kapistus. Välillä seistä tönötettiin ja vierellä ravattiin niin, että häntä vispas ympyrää. Ihana Lilli. Lillin perässä tuli Lempi (K. Leiskuva Lempi), jonka ensiesiintyminen kehässä oli loistava! Todella hyvää työtä Hanne! Lilli oli ykkönen ja sai KP:n, Lempiäkin kehuttiin, mutta tuomarin mielestä se tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen. Lopulta Lilli oli ROP-pentu. Tais olla sellanen vilpitön iloisuus (vai se laardikerros?) Lillin valtti tänään :)

Me esitettiin myös kasvattajaluokka, kun kerran siihen oli mahdollisuus. Arvostelu kuului seuraavasti : Kooltaan epätasainen ryhmä, muuten rotutyypillisä koiria. Kaikilla kaunisilmeiset päät ja erinomaiset karvanlaadut. Saatiin tällä hieman (!) eriko(ko)isella ryhmällä kuitenkin KP ja olimme ROP-kasvattaja :D Tuomarista jäi varsin positiivinen maku ja hän osasi perustella valintansa hyvin.

Ja sit kuvia! Kun itse pyörin kehässä, Ukon omistaja Tiina otti kuvia.


Ukko keskittyy


Dome kehässä


Napoleon osaa poseeraamisen taidon


Lempi kasvattajaluokan arvostelussa


Rop Lilli oikealla ja Vsp vasemmalla

 

Ulkona otettiin muutamia edustuskuvia:


Tässä koko porukka yhdes koos. Kahdenkymmenen asteen pakkanen sai koirat hieman nostelemaan tassujaan. Vasemmalta Dome, Lempi, Napoleon, Lilli ja Ukko.

Lisää kuvia päivästä täällä. Kiitos kaikille teille, oli todella kiva nähdä!