Tänään täyttivät Tyynen kakarat 7 viikkoa. Sen kunniaksi tuoreita kuvia viisikosta. Peppi keikisteli niin, että siitä olis ollut vaikka sata hyvää kuvaa, muiden meno oli sitten vähän sellasta, ettei paljoa kiinnostanut poseerata.


Peppi


Pipsa


Pirkkis


Remu


Pikku-Pete

Kaikilla pennuilla on jo koti kun Petekin löysi omat ihmiset :)

Ilonan pennut täyttivät tänään kolme viikkoa ja nekin voivat hyvin. Ne ovat jo kovasti kasvaneet, avanneet silmät ja leikkivät ja viilettävät pitkin pentulaatikkoa. Seuraavan kerran kun meen katsomaan niitä, otan kyllä kameran mukaan ja laitan niistäkin kuvia!

Muita juttuja sen verran, että Nekun PLL-tuloskin tuli vihdoin ja viimein ja Nekku on clear. Tänään olimme yhdistyksen luolakokeissa Ikaalisissa, jossa tässä koemuodossa starttasi muutama tuttu ja sukulainen. Teukka, Kamunkorven Teuvo Tursas sai ekasta kokeestaan D34, Kamun tytär Ilo, Tallitontun Friidu C37 ja Nekun siskolla Lululla meni vähän reenaamiseksi. Kaikilla hyvä startti ja onnea jatkossa! Kristan lapsenlapsi Janni, Karvahaalarin Janni veti tosi komeesti ja mä aattelin, että kun kerran tässä lähistöllä on oman yhdistyksen järkkäämiä kokeita, niin taidanpa ilmoittaa Kristan johonkin niistä. Se ei oo koskaan kokeissa ollut ja en usko, että se C-tulosta parempaa saa, mutta onhan se tulos se C-tuloskin, jos siis siihen yltää. Että jos nyt kerran veis. Kristalla on nyt tän vuoden puolella otettu viisi supia, joten toi homma sinällään pitäis olla tuttua.