Viime viikonloppu oli näyttelyviikonloppu :) Lauantaina olimme Tuuloksessa Ossin, Maunon ja Nekun kanssa. Kolmikko oli liian skrodeja tuomarille. No, eipä nämä mitään keijukaisia olekaan... Aika lailla sieltä jämerimmästä päästä :D Ossi sai erin ja sijoittui avo-uroksissa neljänneksi, Nekku sai myöskin erin ja oli luokkansa kolmas. Maunolle eh.


Maunon esiintyminen yhdessä Emilian kanssa oli hienoa katsottavaa! Upeasti esitetty :)


Ossi veti rutiinilla.


Nekkukin esiintyi hienosti.

Päivän päätteeksi vähän kuvailtiin pikkuperhettä ulkona:



Kamunkorven Munkki-Mauno

Tuuloksen näyttelykuvat löytyy täältä. Jokunen kuva näyttelystä ja näyttelyn jälkeen ulkoa :)

 

Seuraavan päivän vietimme Erkkarissa Lohjalla. Sinne oli ilmoitettu 247 parsonia, joten hyvää seuraa oli luvassa. Kamunkorven kakaroista näyttelyyn osallistuivat Maunon sisarukset Jekku, Muskotti-Masi ja Mimi, Marsipaani-Miisu. Mukana mulla oli myös Krista vetskuluokassa. Jekku ja Mimi saivat molemmat erin, mutta eivät sijoittuneet luokissaan. Krista oli Bis-veteraani :)


Krista Bis-veteraani. Kuva Leena Mäkelä


Jekku odottaa arvostelua.


Mimi sai hienosti erin junnuluokassa, jossa 29 koirasta vain 7 sai erin.


Mimi odottaa kilpailuluokkaa...


Narttupennut voitti Ossin tytär Tara :)

Mun hermorakenne ei selvästikään kestä tollasia suurtapahtumia, kun joka kerta erkkarin jälkeen on vähän sekava olo :D Liian paljon nähtävää, liikaa tuttuja ihmisiä ja ihan liikaa säädettävää :D Mun piti kovasti ottaa kuvia, mutta niin vain jäi kuvaus siinä vaiheessa, kun meidän piti mennä Kristan kans kehään. Eli tuli vain jokunen hassu kuva otettua, lähinnä junnukoirista ja narttupennuista. Kuvat nähtävissä täällä.

Lunan piti osallistua molempiin näyttelyihin ekaa kertaa käyttöluokassa, mutta siihen tuli pari pientä estettä... Ja voipi olla, ettei Luna sittenkään ole edes valio... Mutta tästä lisää myöhemmin tässä blogissa ja ehkäpä Annan blogista voi lukea lisää jo ennemmin :)