Joo, ei ne pennut enää kolme viikkosia ole, vaan muuttanut jo useampi viikko sitten omiin koteihinsa. Mukavaa sinänsä, että kauimmainen pennuista muutti 45 kilometrin päähän :) Että voin sitten poiketa kylään aina kun tulee ikävä. Onnea vaan matkaan Elvalle ja Pörrille Tampereelle ja Sulolle ja Ossille tänne meidän kylille.

Meillä oli viime lauantaina tapaaminen kaikille kasvateille yhdessä Riitan ja Ulvomäen poppoon kanssa. Meitä oli mukavan kokoinen porukka ja kivaa oli. Koirille järjestettiin mm. makkaran nopeusyöntikisa, jonka voitti Helmi. Toisena makkarat ahmi Vappu ja kolmas oli Krista. Kisaa aivan suvereenisti johtanut Risto-Ilona -kaksikko joutui luopumaan ensimmäisen kierroksen jälkeen, kun emännän piti lähteä. Että terkkuja vaan, olitte päivän ihan ehdottomasti nopeimmat :D

Olimme saaneet paikalle myös silmäeläinlääkärin, joka suoritti kuudelletoista koiralle virallisen tarkistuksen. Kasvateistani tarkistettiin ensimmäistä kertaa Ilona (K. Hilla-Ilona), Laila (K. Hulda Huoleton), Helmi (K. Hienohelma) ja Teukka (K. Teuvo Tursas). Koko porukalle terveen paperit. Puhtaita papereita ei saanut Kamu, joka vielä viime vuonna tarkistettiin terveeksi, mutta nyt 7-vuoden iässä diagnoosina HC.

Kuvia tapaamisesta mulla ei oo, mutta Matleena, me kaikki odotellaan sun ottamia kuvia :D Toivottavasti tän Elvan kuvan saa näin julkisesti laittaa esille, kun toi vaan on niin äitinsä näkönen! Eli kuvassa Kamunkorven Kapakkaruusu, Elva. Kuva Matleena Lipsanen.

1968963.jpg