Kun kerran kahden pienen lapsen äidillä ei ole muutakaan tekemistä, päätin vähän tuunata ja päivittää kotisivuja. Oikeesti se oli ihan kivaa hermolepoa, sai ajatella jotain ihan muuta kun pyykinpesua ja tiskaamistaNauru Suunnitelmissa on kyllä uudetkin sivut, mutta se odottakoon parempaa aikaa. Nyt täytyy tyytyä vaan tuunamiseen. Syy miksi ne sivut olivat niin pitkään päivittämättä johtui pitkälti siitä, että mulla oli tunnukset hukassa. Mutkun viitsi edes vähän ottaa asioista selvää, huomasin, että ne tunnukset sai helposti uusittua netissä. Että ei olis ees ollut vaikeeta. Parempi myöhään kun ei milloinkan. Tein oman sivun Elvalle ja K-pennuille. Uusia kuvia sivuilla on vino pino vähän siellä sun täällä.

Koirapuuhastelujen pariin ollaan pikkuhiljaa palattu. Viikko sitten kävin katsomassa kun Ilona aloitti agilityuransa heti palkintopallilta ja Ossi kävi trimmauksessa. Tässä pari kuvaa Ossista:

1243243414_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243243428_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkusen harmittaa kun mulla ei oo kotikoneella mitään kuvankäsittelyohjelmaa ja en pääse retusoimaan tota mustaa sarvea, joka kasvaa Ossin otsasta tossa alemmassa kuvassa.

Keskiviikkona ollaan menossa luolatreeneihin ja Elvakin pitäis trimmata. Kamusta nyt puhumattakaan. Hävettää myöntää, mutta alkaa kohta oleen vuosi siitä kun Kamu on kunnolla viimeks trimmattu, voitte ehkä kuvitella minkä näköinen se on... Sepi kävi viikko sitten silmätarkastuksessa ja kaikki oli edelleen ok. Kamun lapsista tarkastettiin Diiva ja Felix, näilläkin näkö kunnossa, hyvä niin!

Kiitos kaikille onnitteluista!