Meillä pidettiin M-pentueen kokoontumisajot eilen. Paikalle oli päässyt viidestä pennusta kolme ja iskä Ossi. Äiti Nekkukin oli sattuneesta syystä paikalla :) Mauno, Jekku ja Mirkku irroittelivat nurtsilla auringon paahteessa yhdessä Korppu-aussin kanssa. Ossi tuntui olevan vähän turhan rakastunut tyttäreensä, joten se joutui ulkoilemaan remmissä :D Jekku pääsi karvoistaan ja Mirkullekin tehtiin osittaista kynimisoperaatiota. Mun ei tullut otettua kuvia, kun olin trimmauspuuhissa ja siinä vaiheessa kun kameran sain käteen, porukka oli jo melkoisen väsähtänyttä. Mutta poseerauskuvat otettiin tottakai. Ja hienosti kakarat pönöttivätkin :)


Mire, Kamunkorven Marenki-Mirkku. Mireltä jäi näköjään etujalat ja rinnusta nyppimättä :D Mire on varsinainen vesipeto, yritti kokoajan uida vesiastiassakin... Vähän on joo äitinsä näköä!


Kuuma oli!

 


Seuraavaksi filmattiin Maunoa, Kamunkorven Munkki-Maunoa. Maunokin oli oppinut seisomaan hienosti! Kovin isänsä oloinen kaveri äitinsä ilmeellä, katsokaa vaikka seuraavaa kuvaa:

 

Sitten vielä isänsä sirompi kopio Jekku, Kamunkorven Muskotti-Masi:

Jos kahdella edellisellä oli äitinsä ilme, niin tämä kaveri on melko ilmetty isänsä!

Jekku pääsi päivän päätteeksi painimaan vielä Rohmun kanssa

Lisää kuvia täällä.

Lauantaina olimme Rompen kanssa ekaa kertaa näyttelyssä. Lapualla oli mannermaisten kanakoirien erikoisnäyttely, jossa Rohmu esiintyi junnuluokassa. Tuloksena Eri/3, eli hyvin meni. Mutta ihan kamalaa oli juosta ison koiran kanssa kehää ympäri suorassa auringonpaisteessa, kun varjossakin oli yli 30 astetta lämmintä. En pysty ymmärtämään niitä ihmisiä, jotka esittivät joka luokassa jonkun koiran. Mä tein kuolemaa jo yhden kerran jälkeen. Paikalla oli myös Rohmun sisaruksista yksi veli ja neljä siskoa. Tuloksena oli kolmelle eri ja kolmelle eh, joten ei ihan päästy esittämään kasvattajaluokkaa. Mutta kivaa oli!