Pääsiäisenä meillä oli ohjelmassa paljon koiramaisia juttuja. Ensin käytiin onnistuneissa luolatreeneissä pitkäperjantaina Ulpun ja Lunan sekä muutaman muun kanssa. Ehkäpä uskaltaudutaan siskosten kanssa kokeisiin vielä tänä keväänä, kun koeikäkin tulee viikon päästä täyteen :)

 


Lauantaina Elva (K. Kapakkaruusu) kävi treffaamassa onnistuneesti sulhastaan kuin myös pääsisäismaanantaina. Kuvassa koirat ovat vielä nalkissa. Ensimmäisen kerran kävimme sulhon luona kiirastorstaina, mutta silloin touhu meni Elvan osalta vielä lämmittelyksi :D Kovasti toivomme Juhannusruusuja syntyväksi juhannuksena. Lisää pennuista heti, kun jaksan päivittää pentusivuja.

 

Nuppu, Kamunkorven Nuppu Naminakki oli meillä hoidossa reilun viikon Peten siskon perheen lomaillessa etelän auringossa. Nupulla ja Rohmulla oli viikon verran K I V A A ! Nuppu on sellainen ylisosiaalinen ilopilleri, joka ei kyllä jättänyt ketään kylmäksi :) Seuraavassa muutama kuva:


Nupulla raivotauti?


Nuppu poseeraa


Sievänuppu

Laitoin muutaman kuvan Nupusta (ja Rohmusta) tänne!

Rompen kanssa kävimme vielä pääsiäismaanantaina onnistumassa mätsärissä. Rohmu sai punaisen nauhan ja putosi viimeisenä jatkosta koiria sijoitettaessa. Me saatiin kuitenkin tsemppipalkinto! Vähän on mulla vielä hiomista tollasen useampi kymmenkiloisen innokkaan remmiin tottumattoman jästipään esittämisessä, mutta eiköhän se siitä! Kyllä me vielä kesällä näyttelyyn uskaltaudutaan.