Tänään retkeiltiin Jyväskylän näytelmiin Neukkulaisen kanssa. Eipä siitä reissusta sen enempää, kuin että joo. Lista suomalaistuomareista, joille ei enää mennä senkun vaan kasvaa :D Nekku sai hyvän arvostelun ja esiintyi oikein mallikelpoisesti, mutta tuomarin mielestä pilkut häiritsivät liikaa ja karva oli tällä hetkellä pehmeä (?!?). Ja hoo mätkähti. Myönnettäköön, että Nekku oli snadisti niukassa turkissa ja pilkut kuulsi läpi, mutta ei se karva nyt sentään pehmeä oo! No mut hei, elämä on. Ossipoikanen esiintyi hienosti saaden eh:n ja sijoittuen ihan oikeasti tasokkaassa avo-uroksissa kolmoseksi. Kerrottakoon vielä, että tuomari ei löytänyt 20 parsonista sertin arvoista koiraa ei uroksista eikä nartuista. Paras narttujen saama arvosana valioita lukuunottamatta oli h. Tuomari siis Luoson Matti.

Seuraavassa muutama Yrjölän paparazzin ottama kuva:


Nekku poseeraa

 

Seuraavassa Ossin tyylinäyte, miten otetaan rennosti tilanteessa kuin tilanteessa. On siinä vaan äärimmäisen hienohermoinen kaveri:

 

Ja loppuun vielä ihan pakko laittaa kuva siitä, miten meillä kirjataan näyttelyssä tulokset ylös... Että jos Riitta ne sun tulokset siinä luettelossa mättää, niin ei ollut mun vika!