Viime lauantaina olimme Messarissa voittaja-näyttelyssä Kristan ja Nekun kanssa. Mukavasti meni, sillä kaikki matkassa olleet koirat saivat erin. Erityisen ylpeä olen junnuluokan tytöistä, jossa 14:sta koirasta vain viisi sai erin. Junnuluokan voitti Kristan kuvankaunis tyttärentytär Maki (Karvahaalarin Milla Makia) ja junnuluokan kakkonen oli Kamun lapsi Lulu. Nelonen oli myöskin Kamun likka Ilo (Tallitontun Friidu) ja erin sai, mutta jäi sijoittumatta Nekku. Nekku sai tosi hyvä arvostelun, jossa luki mm. liikkuu hyvin :D Tais olla Marjan silmät jossain muussa kehässä kun meidän klenkkakoipi esitti liikkeitään. Mut hyväthän ne on jos kerran tuomari niin sanoo!

Tässä kuvia junnunartuista:

Sisarukset Nekku ja Lulu, Ulvomäen Onerva ja Orvokki:2150355.jpg

 

Kiva kuva, jossa vasemmalta oikealle Kristan lapsen lapsi Maki ja Kamun tyttäret Ilo, Nekku ja Lulu:2150357.jpg

 

Tässä me ollaan jo Nekun kanssa hakemassa arvostelua ja poistumassa paikalta:2150358.jpg

 

Krista oli valioluokan kakkonen ja lopulta PN-4 häviten ulkomaan elävälle, lapsenlapselleen ja siskonlikalleen. Että hyvin pysyi suvun maine yllä:)

Tässä Krista, huomaa kaunis kaulan trimmaus (joka ei ole ehkä havaittavissa näin pienestä kuvasta):2150365.jpg

 

Ja vielä Nekusta muutama otos:2150361.jpg

2150363.jpg

Kiitos Pirjo, Ari ja Leena kuvista! Olis mullakin ollut kamera jossain laukun pohjalla, mut se tuntui liian vaikealta kaivaa sitä sieltä...

Oli kiva nähdä paljon tuttuja, mutta samalla tuntui, että kyllä sitä vaan omaa vuoroaan jännittää siinä määrin edelleen, että on ihan pihalla puolet ajasta eikä ehdi moikkaamaan kaikkia tuttuja niin paljon kuin haluais. Kotona vaan mietti, että ainiin, nekin oli siellä, miksen mä edes kuulumisia muistanut kysyä.