Eilen olimme silmätarkastuksessa Ilonan (K. Hilla-Ilona), Hertan (K. Hilppatirppa) ja Turon (K. Harrikka) kanssa. Ilonalla ja Turolla terveet silmät ja Hertallakin terveet lukuunottamatta muutamaa ylimääräistä ripseä (distichiasis). Lisäksi Turon ja Hertan polvet nollat, Ilonalta ne onkin tarkastettu jo viime vuonna. Samassa tarkastuksessa terveitä uutisia saivat myöskin Erkki (McAllister's Special Edition), H-pentuje isä Tallitontun Whisky ja Kristan tytär Ninacan Fanny. Loistavaa :)

Nyt sitten jäämmekin odottamaan Ilonan juoksujen alkua, joka olisi odotettavissa joulukuussa. Ilona on syksyn mittaan käynyt useamman kerran treffailemassa komeaa ja energistä sulhastaan, joka myös hiljattain sai terveen paperit silmätarkastuksessa. Nuoripari lähtee vielä parin viikon päästä LL-dna-testiin ja todellakin toivomme testitulosten olevan suotuisat. Tämän asian varmistuttua lisää kotisivuilla.

Toinen Kamunkorven typykkä Tyyne se vaan panttaa juoksuaan. Reilu pari kuukautta sitä jo on odotettu, mutta vieläkään ei ole kuulunut. Jos jotain hyvää tästä odotuksesta on, niin nyt ainakin ehdimme testaamaan myös Tyynen ja Tyynen sulhasen ennen pentuja linssiluksaation osalta. Se on hyvä se. Myös tästä yhdistelmästä lisää sitten kun jotain oikeasti tapahtuu!