Täytyyhän sitä jostain vähän juttua repiä, että saadaan tähänkin kuuhun blogimerkintä :D

Meillä odotetaan talvea, että nää kurakelit loppuis! Koirat on käynyt metsällä ja Rohmun jalka on parantunut niin hyvin, että ollaan aloitettu taas kunnon lenkitys. Tänään mennään kokeilemaan sen kanssa agilityn alkeita! Hävettää jo etukäteen :D

Kuukausi sitten kävimme silmätarkastuksessa Kristan kanssa. Taisi olla rouvan viimeinen tarkastus, kun ikää on karvan vajaa 9 vuotta. Edelleen kaikki kunnossa. Samassa tarkastuksessa terveeksi todettiin Arska (Elio Da Roseira Brava) ja Luna (Kamunkorven Peppi-Lotta). Lunalla löytyi pari pientä ylimääräistä karvaa toisesta silmästä, josta siis merkintä distichiasis. Myös Nekun äiti Sofi ja J-pentujen isä Kleni on tarkastettu terveeksi.

Muutama viikko sitten kävimme Pöytyällä luolakokeessa Ulpun ja Teukan kanssa. Molemmille C-tulos. Ulpu oli alussa hieman hukassa putkessa, mutta loppua kohden homma parani. Teukka yritti A-astetta ja veti tasaisen varman rutiinisuorituksen, joka tällä kertaa riitti C-38 tulokseen. Mukava koe ja mukavaa seuraa :)

Parin viikon päästä vietämme kesän lasten rallipäivää, eli L- ja J-pentueiden pentutapaamista. Luvassa varmasti juttua ja kuvia sen jälkeen! Sitä ennen käydään (ehkä) Messarissa kannustamassa Mimiä. Ulpullakin on muuten blogi! Siihen voi käydä tutustumassa täällä.

Ja tottakai muutama kuva! kiitos taas kaikille kasvattien omistajille kivoista kuvista! Valitettavasti kännykuvia en saa tähän hätään koneelle, mutta laitetaan nyt pari muuta kuitenkin :)


Tässä Kamunkorven Pirkko-Liisa, Bambu.


Lilli, Kamunkorven Laiha Lissu


Elva, Kamunkorven Kapakkaruusu

 

Ai niin, me ollaan saatu käydä ihailemassa tälläisiä:
Tämä tyttöpentu on vielä vailla hyvää kotia. Lisätietoja Annan blogista :)