Eilen vietimme kesäpentujen tapaamista Tampereella agilityhallilla. Menoa ja meininkiä riitti, kuinkas muuten. Paikalle oli päässyt viisi kakaraa ja äidit + kasa muuta jengiä, joten kaikille löytyi joku kaveri :D Ilmeisen kivaa oli päästellä agilityesteiden lomassa välillä putkessa rullaten ja rimat kolisten. Harmittavasti hallin valaistus ei ollut riittävä mun kuvaustaidoille ja kalustolle, vaikka makeeta tilannekuvaa olis ollut vaikka muille jakaa. Ja tietysti aina valittiin se pimein nurkka nutaamispainille.


Eikka (K. Juntti-Einari) ja Napoleon (K. Laiska Lassi) löysivät nopeasti yhteisen sävelen.


Kun tass Lilli (K. Laiha Lissu) ja Ukko (K. Julma-Jussi) viihtyivät hyvin keskenään.


Supersöpö Lempi oli niin terhakka ja meni aina sinne, missä oli parhaat bileet.

Suurimmat mehut kun oli porukasta saatu rutistettua, hinattiin agilitypöytä kirkkaimman (ainoan kirkkaan?) lampun alle ja otettiin porukasta viralliset puolivuotis-edustuskuvat. Ne onnistuivat hienosti Napoleonin omistajan Lotan taidokkaalla avustuksella :)


Kamunkorven Laiska Lassi, Napoleon. Napoleon on menossa heti ensi vuoden puolella pentunäyttelyyn :)


Kamunkorven Leiskuva Lempi, Lempi. Myös Lempin nuoret omistajat olivat selvästi treenanneet koiran kanssa olemista :) Hienoa!


Kamunkorven Laiha Lissu, Lilli. Ukko on melkosen kiinnostunut Lillin nameista.


Kamunkorven Juntti-Einari, Eikka. Ihana Äijä! Tulee tosi paljon mieleen Eikan äiti ja äidin veli Ossi ;)


Kamunkorven Julma-Jussi, Ukko. Jos Eikasta tulee mieleen äitinsä, on Ukko ilmetty isänsä. Fiksu jätkä :)

Parin tunnin remuamisen jälkeen tais olla melko väsynyttä porukkaa ja kotimatkalla hiljaisia koiria? Loppuvaiheessa ainakin Lilli meinas nukahtaa A:n kontaktille :D

Iso KIITOS kaikille mukana olleille koirille ja ihmisille, oli ihana nähdä teitä kaikkia! Joitain kuvia tapahtumasta täällä.

 

Viikko sitten kävimme kannustamassa Mimiä (Kamunkorven Marsipaani-Miisu) Messarin näyttelyssä. Mimi sai eh:n. Tuomari oli melkoinen hapannaama ja jatkuvasti pyöritteli silmiään ja pudisti päätään arvosteltaville koirille. Ei kovin kiva suhtautuminen. Messarin kuvat löytyy täältä. Onnea vielä voittajille :) Tässä Mimi: